Nieuwe coördinerend directeur voor de scholengemeenschap

Maak kennis met de nieuwe coördinerend directeur: mevr. Ann Claes

Vanaf 1 september 2021 zal mevrouw Sandrine Nachtergaele onze scholengemeenschap verlaten. Mevrouw Ann Claes zal haar opvolgen als nieuwe coördinerend directeur. Zij werd op maandag 21 juni 2021 aangesteld door de Raad van Bestuur.

Mevrouw Ann Claes was directeur in de Vrije Basisschool De Kameleon in Sint-Lambrechts-Herk, binnen scholengemeenschap De Zevensprong. Door haar vorige functie beschikt zij over een grondige kennis van het basisonderwijs en de werking van een scholengemeenschap.

“Graag stel ik me even kort voor. Ik ben Ann, 55 jaar en woon in Gingelom. Na heel wat jaren lesgeven in het secundair onderwijs (wiskunde, fysica, godsdienst, wetenschappelijk werk, …) heb ik er 7 jaar geleden voor gekozen om directeur te worden in een lagere school. In de Kameleon kreeg ik heel wat kansen om het basisonderwijs te leren kennen en te groeien als directeur. Samen met andere directeurs en de CODI bouwden we de scholengemeenschap verder uit.

Samen met het directieteam en het bestuur wil ik de scholengemeenschap KODB verder uitbouwen en werken aan kwalitatief onderwijs waarin de zorg voor de kinderen centraal staat. Vanuit de bestaande traditie neem ik graag de taak op om samen met het bestuur deze werking aan te sturen met aandacht voor de directies en respect voor de eigenheid van elke school en de personeelsleden.”

We wensen mevrouw Ann Claes veel succes toe in haar nieuwe loopbaan.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s