Solliciteren

Wil je aan de slag in één van de scholen van KODB?

Als je solliciteert wordt je kandidatuur opgenomen in onze wervingsreserve.

Concreet betekent dit dat van zodra er een vacature is binnen één van onze 12 scholen die beantwoordt aan je profiel, wij contact met jou kunnen opnemen.

Om steeds een duidelijk zicht te hebben op de sollicitanten die vrij zijn, vragen wij dan ook met aandrang ons te melden wanneer je niet aan het werk bent. Dit kan op het volgende e-mailadres : solliciteren@kodb.be . Enkel als je ons schriftelijk meldt dat je vrij bent, zullen we je contacteren voor een mogelijke vervanging.

Wij kunnen je ook contacteren voor vacatures in onze school voor Bijzonder Onderwijs, Klavertje 3, tenzij je ons expliciet meldt dat je dat liever niet wil.

Wij wensen je veel succes met de uitbouw van je loopbaan en hopen je gauw in één van onze scholen aan het werk te mogen zien.

Het is belangrijk dat je weet dat wij werken in overeenstemming met de GDPR (Global Data Protection Regulation) – AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)-wetgeving. Door bij ons te solliciteren via brief of mail, ga je akkoord met het feit dat wij jouw gegevens (zoals naam, adres, telefoon, email-adres, foto, diploma en werkervaring, hobby’s,…) zoals je die zelf vermeldt in je sollicitatiebrief, in het kader van onze selectie- en recruteringsactiviteiten verzamelen, bewaren en beschermen.

Solliciteren bij Scholengemeenschap KODB

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s